Instantní směs pro přípravu rýžové kaše s kousky karamelu, s obsahem živočišných bílkovin (kolagen, mléčný protein), rostlinných (sójových) bílkovin a solí
Skladem - dodání do 48 hodin
Instantní směs pro přípravu rýžové kaše s kousky karamelu, s obsahem živočišných bílkovin (kolagen, mléčný protein), rostlinných (sójových) bílkovin a solí.< p>
Složení: extrudovaná rýžová mouka 30,7%, glukózový sirup, fruktóza 9,6%, modifikovaný kukuřičný škrob, vepřový hydrolyzovaný kolagen 8,1%, slunečnicový olej, vláknina inulin 6,2%, sójový bílkovinný izol karamelu 4% (třtinový cukr, tapiokový škrob, kokosové mléko, karamelizovaný cukrový sirup (cukr, glukózový sirup, maltodextrin), přírodní aroma), jedlá sůl 1,1%, mléčný protein 0,5%, aroma, stabilizátor E340, minerální komplex, bakteriální kultura Bacillus coagulans (5 mld. porce), protihrudkující látka E 551, emulgátor E 471, barvivo karoten.
Hmotnost: 180 g. Balení obsahuje 3 porce (60 g) kaše.
Nutrikaše probiotik protein a slaný karamel je chutná, lehká na přípravu, instantní rýžová kaše se zvýšeným obsahem bílkovin. Obsažený protein je kombinací rostlinného a živočišného původu. I při této fortikaci zůstává Nutrikaše bez obsahu lepku a laktózy. Tato lehce stravitelná kaše je vhodná pro jedince, kteří mají výživová omezení při nesnášenlivosti lepku a laktózy, pro zájemce a racionální stravování, sportovce, rekonvalescenty nebo jako ekonomická alternativa ke snídani nebo svačině.
Návod na přípravu: K přípravě Nutrikaše je zapotřebí pouze 150ml horké vody o teplotě přibližně 80°C.
Nedoporučujeme používat vařící vodu z důvodu nepříznivého vlivu probiotické kultury Bacillus coagulans.